Förstärkningsbalk, HD.

Efter mycket velande resonerande och hoppade på min Cheva ram så konstera vi.. den e vridstyv som en kycklingnacke ungefär.. Mao inte alls..

Så efter mer resonerande och dividerande med folk fram o tillbaka konstaterades att om den bakaxeln jag hade skulle ha en sportslig chans o sitta kvar även vid stora påfresningar behövdes det göras en rejäl förstärkning av ramen. Så jag ritade en liten ritning i mitt favorit cad program och sedan letade jag på en gammal vän vid namn Johan, han råkade vara svetsare till yrket med massa papper på det dessutom.

Så det inhandlades 3mm plåt av Linde maskiner och sedan tog vi till plasmaskäraren, en spik och ngt som vi antog var rakt, vilket den visa sig vara när vi var klara. 😉

En balk konstruerade i 10x10cm dimension med uttag för kardan axel.. ordentligt urtag för kardan axel.. Det hela har boxats in och svetsats med yttrekärlfog med seriös genobränning..  Vi kände oss nöjda minus några porer som undertecknad får nöta ner med slipmaskin och låtsas som dom inte finns där. =)

balken