Bilbyggandet.

Nu är det vår, och min huvudsakliga terapi nyttjas efter klockan 17 dagligen.. Att skruva på bilen.

För 2 veckor sedan kom jag över ett skivbromskit till min Chevelle. Nya fina 11″ skivor med nya spindlar, lager, bromsok och huvudbromscylinder.. Så på det viset löste jag min ovisshet om vad för spindlar jag har och vad för skvior jag behövde köpa.. jag byter allt helt enkelt.

Vidare i demonteringen så har nu framskärmar åkt av, Dörren jag påbörjade förra hösten är nu på plats, och det vart mighty stiligt.. även om jag inte fick det så pass rakt som jag önskar så e jag nöjd. Min första dörr som jag riktat, spacklat och målat själv.. ..

Vidare med bromsdemonteringen så åkte jue då spindlar o allt sånt av och vidare fann jag mer fusk av den förra ägaren.. T.ex huvudbromcylindern sitter jue i bromspedalen med en låspinne.. enda problemet.. pinnen va inte låst.. så grattis till mig och polaren som körde hem bilen då.. med icke fungerande bromsar, en kollapsad framdämpare trasiga p-ändar, pedalerna satt inte ordentligt och TH700 lådan som satt i var tvär rasad..

Så nu har jag pressat i nya pändar, fixat nya fjädrar, nya spindlar, skivor, bromsar och allting skall monteras tillbaka igen..

Nästa steg blir en ny kardan..