Och årets vinnare av the “Fucktard-Award”

Är helt klart netonnets personal på lagerbutiken i Örebro.

Efter att ha stått där o filurat, tittar på dataskärmen så tänkte jag “Ja billigt” vi åker te lagerbutiken o plockar upp den för det blir jue billigt. Och man kanske har en sportslig chans o se produkten innan man köper grisen i säcken.

MEN ICKE!.. Frågan löd: “Kan man få se hur stor den här produkten är i verkligheten” och som svar. “Nej men du kan jue surfa på en dator och se på nätet”.. Hallå.. seriöst.. vem fan kan uppskatta storleken från en proportionerligt felaktig bild och mått som inte stämmer alls.

För efter att ändock ha köpt den där prylen, och kommit hem o konstaterat fan va lite den va .. och tittat på måttet på nätet o konstaterat.. Den där finniga snorvalpen i butiken borde fan fått sparken.. KUNDSERVICE i demand it.. om jag vill bli ignorerad och köpa saker på ren chansning då hade jag väl fan vänt mig till Siba liksom.

Så du rödhåriga snorhyvel i Örebros lagerbutik.. FUCKTARD, må ditt könshår växa inåt.!

För övrigt så netonnet hittar ni på : http://www.netonnet.se – och ja denna länk e bara här för att fucka med deras google optimering.