En helg till ända.

Ja då har ännu en helg kommit till sin ända. Och jag har nog inte hunnit med speciellt mycket som vanligt. Jag har fått in ett bord i garaget så jag får lite mer plats i min skrubb.. Det e fina grejer. Jag har lyckats demontera ena framskärmen för att konstatera att Stockholmare allt som oftast är dumma i huvudet.

På ena sidan sitter det bromsok från 1977 med universal bromsskive kit direkt på P-änden och andra sidan sitter det vad ja tror är ett bromsok från 1974 med solid skiva o pinnbulten monterade direkt i skivan. Att sedan pinnbultarna är kapade för att få rätt längd och inte sitter fast öht gör det hela ännu mer spännande.

Så nu får det handlas nya bromsar helt enkelt. Såna här får det bli.
http://store.summitracing.com/partdetail.asp?part=WIL-140-1017-BD

Det verkar var ett vettigt universal bromskit för o hejda min muskelräser resolut. (STOPP FÖR FAN BILJÄVEL).

Någon som råkar ha 6000.- över att skänka mig bara sådär? Ja slå mig gärna en signal då.. 😉