Shaved door kit.

Nu har mitt Shaved door kit, kommit från Autoloc. Jag gick på 60lbs modellen, ett kit som kom med två dörr poppers (fjäderbelastad mojäng som petar upp dörren), 2 solenoider, en fjärrkontrolls mottagare samt två fjärrkontroller en del sladdar vajrar och bultar. Samt 3 relän. En grej med detta kit som skiljer sig från andra kit är att det tredje relät inte används för att kunna öppna dörrarna, utan för att hålla dörrarna stängda när bilen är igång. Alltså när tändningen är påslagen ja då är dörrarna avslagna. Förhindrar att dörrarna låser upp sig när man e ute och gasar. En sista grej som följde med kittet som jag tyckte var väldigt nice är en extern “nödöppnings” knapp. Ifall att fjärren beslutar sig för att inte fungera. Ja då har du en dold knapp på utsidan av bilen som du kan öppna förar dörren med hur som helst.

För er som inte har en aning om vad jag pratar om. Titta på videoklippet här. Så får ni lära er något nytt.

Nästa grej på inköps listan får bli elhissar te fönstrena. Autoloc säljer även här ett universalkit som passar på alla vanliga dörrar..