Äre inte de ena så äre de andra.

Ja äntligen kom man te skott och montera den nya växellådan. Glad i hågen började jag riva ner allting under, skorstenar, kardanaxlar och te sist även den befintliga TH700R4 lådan som satt där.

En glad överaskning var att ja kunde lossa allting på lådan uppifrån motorutrymmet utan turbin. En mindre glas överaskning e att lådjäveln satt med pinnbult i växellådsbalken så. Där fick Farbror Ronny gå loss medans jag blunda, höll för öronen och sjöng lite för mig själv.

Men sen vi som trodde vi skulle få utrymmes problem med TH400an.. INTE DÅ.. fanstyget bara liksom ramla på plats. med några centimeter till godo överallt.. Vi upptäckte att till trots den radikala fetombyggnaden av lådan så är den mindre än en TH700, och detta är inte lite ironiskt…, utan jag skulle vilja hävda att är jevligt ironiskt.

Så ja pang upp me skorstenarna igen och slå ihop resten och sen upp me kardan. Denna jevla kardan.. som vi gått o fundera över på så mycket.. Klart fan den inte passar.. 6cm ere som fattas.. och där står vi nu med bilen i luften på pallbockar ockuperandes den gode samariten Ronnys garage.

Men vafan lådan e jue på plats.. likaså nya växelspaken… WOOT!..  =)