Att lackera en bil..

I helgen påbörjade jag mitt renoverings projekt.. Då jag lovat min spydiga vän Daniel att i vinter då ska det påbörjas ytrenovering.. eller som de fint heter spackla över rosten och låtsas som det regnar.

Så efter 8 timmars malande med en vinkelslip så är en dörr slipad och grundad.. Lite spännande.. och det gick smärtfriare än ja kunde tro..  Nu kommer skitgörat att spackla och slipa hela eländet och rosten har redan börjat blöda igenom ett dygn senare. Skit säger jag bara.

Så detta kommer behöva sandpappras bort och sedan på med försegling av spackel.. Nu jevlar ska hålen döljas helt enkelt. Bilen i slutänden kommer säkert ramla isär eller något. En del svetsande kommer troligen krävas med och då ere jue tur att jag är en sån fena på att svetsa.. *HARKEL* eller iaf bränna hål på 2mm plåt. ;D