Norrland, fylla och bröllop

I helgen var jag i norrland. Eller i härjedalen som jag fick det påpekat för mig. Men norrland still the same. Det va lite roligt. Förutom de satans 6 timmarnas restid enkel resa. Jag räknade ut på måndagen att jag hade spenderat lite drygt 22 timmar bakom ratten från torsdag till söndg. Inte undra på att jag har skavsår i röven.

Anledningen till norrlandsresan var ett bröllop mellan helena och micke, goda vänner te min sambo, och ja numer kanske även goda vänner till mig. Det var en trevlig tillställning även om prästen borde studera sin latin lite hårdare och kanske ge fan i nattvardsvinet.

Efterfesten var jue senare relativt galen med lite över 100 deltagare och öppenbar kan det bara sluta på norrlandsvis. Med allmänt kaos, norrländska “tuffa pojker” och karaoke. För att sedan vara en så bilintresserad landsdel kunde dom förvånansvärt lite om sina hobby bilar. Även om det fanns några fina där uppe med.