Om jag skulle namnge ett virus.

Så skulle jag namnge det .NET 2.0.

Av alla programmeringsspråk jag behärskar och som jag utövar så är nog .NET fortf. det sämsta skiten jag har stött på. Det är så jevla dåligt att min gamla Basic kurs från högstadiet 93 var mer kodeffektiv. Och framförallt snabbare.

Att man sedan inte kunde utveckla webbsidor i Basic det har jue inte riktigt med saken att göra men principen. Top down and run, den funkar.. Varför göra det så jevla svårt för sig, bara för att man kan eller? Handikappade jevlar helt enkelt.

Annars, ja Juli e jue fan inte slut ännu, bankboken börjar låta som mitt kylskåp, jevligt tomt. Och det suger lite. Speciellt som jag vill bygga bil och åka fort. Inte sitta på ett satans kontor och klia mig på pungen och fundera över varför databasen och jag inte kommer överens om vissa saker.

Annars då, min medbrottsling i Asiens djungler jobbar vidare. Nu verkar det som vi kanske når mål snart och kan känna oss skamlöst vardagsrika i några veckor innan öl begäret har gjort slut på allting som vanligt (iaf i hans fall).

Träningen går jevligt illa, nu pratar vi inte mer om det.