Juli slutar inte att förvåna.

Jag hatar nu officiellt juli. Idag gick vårt äppelträd sönder, detta träd kämpade jag med i våras och kapade ur. Och kånka grenar och körde på tippen o grejja. Och det bär jättemkt frukt, fina stora frukter med.
Men sen börja det regna och blåsa och Juli suger och bröt sönder vårt träd.. Nu temporärt reparerat med spännband och plankor. ;D

Andra saker, jag har bestämt mig för att prova och köra 402m bracket med min Chevelle, den ska fortf. bli gatlegal men tävlingsbar. Så projektet har nu fått ett tillskott av en TH400 låda. som tydligen var fel, för den var till BPO, ist för cheva. Vilket suger lite faktiskt.

Men det ger mig chansen att kasta bort ännu mer pengar och bygga en galen växellåda som lär komma att bli helt jevla skottsäker. Och så får det bli. Ultrabell, ny turbin och ett shims och shift kit skall inhandlas. Nu måste jag bara få ihop lite stålar och dollares.

Idag har jag även konstaterat att chevellen går nog fan inte i garaget ändå. Jippi för mig. =)

Träningen går för övrigt dåligt, sjunkit till en dag i veckan men jag ser fortf. resultat om än mycket mindre. Vi får se vad som händer ja måste öka här snart och ta itu me det ordentligt. =)