Allmän otur eller är det bara Juli?

Jag hatar nog den här månaden över allting annat. Pengarna börjar ta slut, horisonten e långt bort. Räkningarna börjar rulla in, trilskande människor och apati. Plus ovanpå detta som ketchup på moset, lådan ja skaffa först var jue stekt, den andra lådan ja köpte nu sitter fast i fucking åmål på grund av busstrejken. SKICKA SKITEN MED BUDBIL DÅ ERA FETA JEVLAR!!!.

Extraknäck med en 10.000 – 15.000 i anhang vore inga fel just nu. Men alla har jue semester.. utom jag.
Varför har inte jag semester, jo för jag gjorde det jevligt smarta yrkesvalet frilansande programmerare och marknadsförare.. Jävla geni jag känner mig som just nu.

Snart kommer säkert hustaket blåsa in och jag skjuter mig själv i låret med spikpistolen eller något. Jag känner på mig att det är en sådan månad bara helt enkelt.

Apatin märks på flera sätt. antingen smittar jag andra med min genomlysande negativitet eller så är det bara jag.