Nu ännu en helg över.

Jag har allt mer konstaterat att veckorna ramlar förbi. För man fyller dom inte med något meningsfullt. I veckorna jobbar man för mycket för att orka engagera sig. Och på helgerna är man så jevla utsliten att man inte orkar ta tag i sig själv igen och mest tenderar att “vara” någonstans i sitt boende.

Att sedan mitt boende börjar irritera mig på grund av mina icke avslutade projekt som borde avslutas nu så ja kan börja med de andra projekten.. Badrummet, är ett sånt. Detta är ett skämt, jag borde vara färdigkaklad och klar vid det här laget. E jue inte ekonomiska problem som är stopp klossen utan den satans jevla latmasken som slår klorna i en.

I helgen fick jag iaf in en dörr till min sambos klädkammare. Jag måste säga jag e mycket nöjd med mitt inköp av spikpistoler och kompressor.. För hu vad effektivt det är att bara hålla fast brädbiten och klämma dit den med två enkla knapp tryck..  Man kanske kan kalla det för latmasken igen men å andra sidan det går snabbt!.

Mitt bilprojekt har sedan fått sig en släng av sleven “fattigdom” och jag e lite frustread. Även om det är fortf. mycket jag kan göra på den utan att kasta ut pengar så är det just dom penningskrävande delarna man vill ha klara först så man kan ruppa runt o bara oväsnas i allmänhet.

Men nu tillbaka på kontoret.. Denna lojämnt formade box inrymd i en rund byggnad. (vems brighta idé det nu var). Och här har likgiltigheten slagit till lika hårt som ett släggslag mot bakhuvvet. Jag pallar inte o jobba på det här stället.. Ingen som känner en grafitti artist som kan komma hit och måla om det här förbannade stället!!