Gubbar, V8’r och Blocket.

Ok, vi ska börja det här inlägget med en sak, JA jag är en ålder fascist. Ja jag anser att hastighetsskyltarna även representerar max ålder för bilister som får köra på dessa vägar, ja jag anser att det borde vara pensionärs lås på internet uppkopplingar, datorer och mobiltelefoner. Ja jag anser att när man fyler 65 borde det komma hem en rad med gubbar och gå igenom ens hem och rensa ut allt som ger en möjligheten att bibehålla ett körkort.

Med detta sagt så ska vi säga att igår tog jag ledigt från jobbet för att tidigare kunna åka hem och sälja ett motorblock jag ha haft i garaget en lång stund. Gubben ifråga lät väldigt velig redan i telefon och ja det borde ha vart en varningsflagga i size med svea rikes flagga. Men ja pengar behöver jag jue och sälja motorn hade vart en bra vitamin injektion i min just nu sargade ekonomi.

Gubben nämnde som hastigast att han skulle stoppa motorn i en corvette, jag reflektera inte mer över det, det är jue ett äldre block så antog att han visste vad han var ute efter. Gubben i fråga kommer åkandes 20mil med släp i sin Thunderbird(!!!) och jag tänker fan en bil euntiast ändå fan va nice.

Men sen börjar det.. Ne det e jue fel block, årtalet jag angivit kan jue inte stämma, på grund av att den bakre packboxen är delad. Ja det gubben glömmer bort är jue dock att 87-88 som blocket är producerat är ett övergångsår för chevrolet och det finns både skruv-in packboxar och delade packboxar på dessa motorer. Även så saknas uttag för knacksensorer, och uttaget för soppa pumpen finns fortf kvar på detta block för det kommer troligen från en Van från början.

Hade gubben kunna harkla ur sig från början att det var en -90tals corvette motorn skulle ner i kunde jag jue säga på en gång att han kunde stannat hemma och inte riskerat livet för de 100 tals bilister han mötte på dom där 20milen hem till mig.

Gubbjävlar ska inte köra bil. Så är det bara. Gubbjävlar ska stanna hemma och åka Taxi. Dö gubbjävel!