Golfspelande norrlänningar som bor i thailand…

Ja precis, just så är det. Det roliga med dessa är att dom krånglar fram och tillbaka med att få fram och utveckla en lösning, en annonsmarknad för Thailand. Och mitt där i smeten sitter jag och försöker tjäna storkovan på luftslott.. Dock så e det hela väldigt segdraget, för jag har en mellanhand som alla ggr inte e den vassaste på att slutföra sina affärer.

Idag e det torsdag, jag borde ha tränat ben idag. Men jag cyklade igår och nu orkar ja fan knappt släpa fötterna efter mig. Det e skamlöst vilken dålig kondition man har. Får till o cykla lite idag med och försöka råda bot på mitt akuta syrebrist intag. Och det intaget känns jue i benen liksom.

Vad annars, arbets apatin fortsätter. Projektet på Arbesko släpar sig fram. Och det är ett meckigt projekt med tanke på alla viljor som finns inblandade plus att den sk. projektledaren är min Sambos bror. Som lite ibland har huvudet i molnen och kör huvudet i sanden när det upptår konstiga frågeställningar och problem. Som det ser ut nu så kommer jag troligen inte hålla tidsplanen, men jag får väl försöka iaf.

Nu äta mat, sen dra till Ronny och klura vidare på varför sladd grön inte ska gå ihop med sladd blåvit.