Storstädning och verktygsshopping.

Idag, hade jag ett ton av överskotts energi över så jag passade på att dra till Biltema och handla mig spikpistoler till husbygget, slangkopplingar och drog igång på kompressorn. En mycket praktiskt tingest dessa spikpistoler. Drog dit rutorna på uthuset som har irriterat mig en längre period nu. Och med ett “Pang-pyyyys” så satt dom där fönsteramarna bokstavligt talat NITADE  till väggen.

En mycket stor tillfredställelse infinner sig med power tools. Så med denna nyvunna framgång så tog jag itu med något jag borde ha gjort för längesedan, jag hör o häpna städade garaget och sorterade upp motorrummet. och börja göra plats för att få in chevellen där.

Var även över till grannen och diskutera lilte, och konstatera att han e en riktigt fyllegubbe på helgerna men snäll e han och har inget emot varken mitt garagebyggande eller att jag allmänhet oväsnas och har mig. Och ytterligare skänkte han oss en frysbox. En mycket praktisk och efterlängtad sak hemma hos oss.

Den luktade då fan för han hade bara ryckt ur strömsladden för något år sedan och däri fann man både matburkar döda insekter och annat som fick mig nästan att kräkas. Den står nu ute på gården nyskurad och i väntan på urluftning.

Jag lyckades få Malin att köra åkgräsklipparen idag med, det va lustigt, det gick inte fort men det förändras nog med lite erfarenhet. För vi har en sån där terrängående jävel man kommer fram överallt, och med det lilla hemma snickrade släpet så funkar det utmärkt som både klippare och köra skräp med.

Nej nu mat, sen vidare till Ronny – Se om Daniels tokbygge ngnsin kommer gå som folk igen. ;D