Växellådan, lite flax och goda vänner.

Ibland ska man då bara ha en jevla tur.

Fick reda på häromdagen att min växellåda i chevellen va körd. Och felinstallerad med blanddelar från olika lådor. Så efter lite konstaterande så kom vi fram till, vi behöver få fram en låda som håller emot lite bättre.

Efter lite rundringande till olika bilskrotar visar det sig, ingen har en TH350.. En snabb koll på blocket och man konstaterar rätt omgående att, dom tar fantasipriser för gamla lådor. Modet började gå en aning ur mig.

Till slut slog jag min plastsyrras karl en signal och han vräker ur sig då “Ja jag har två lådor, du kan få ta den som en trasig.” – En ljusning i mörkret, för det var just en trasig jag var ute efter. Så det går att bygga ngt vettigt på den.

Så nu iställer för att ett lådämne kosta mig 3000.- vart den gratis. Jag behöver inte fixa ngt quickshift kit för han som preppar lådan råkar sitta på det mesta och han tar även han om skroten som sitter i min bil. WOOT säger jag bara.. kostnaden för lådbytet vart, kostnaden för ett påfyllningsrör. Kan man ha mer tur?!

Nej jag tror fanimej inte det. Så då kan jag lägga dom pengarna på ngt annat, typ isoleringsmattor, inrednings matt och svetsgastub.. woot för mig. Mindre woot för mitt sparkonto som börjar närma sig Zero… inge bra, jag måste hitta ett nytt extraknäck.. ngn som har ngt tips?!