Jobb apati och Persåker.

Man måste nog säga att jobbapatin e som värst under sommaren. Nu e den värre än ngnsin. Att stirra in i en vägg och se tiden passera e inte så jevla spännande som man kan tro men ja. Ibland klarar man inte av mer än så bara. Fast samtidigt är den ett jevla skit. Speciellt om man måste prestera något. Jag hatar jobb apati. Jag hoppas den kan brinna i helvetet. Fast nu e den här, och den e svår att bli av med.

En starkt bidragande orsak till detta e så klart faktumet att pengar, det har man fan aldrig tillräckligt av. Att sedan försöka försörja två på en lön, med väldigt lite tillskott varje månad till lönen. Ja det bidrar till mer Apati, det roligaste man har råd att göra på helgen är att titta på TV. Har man lite tur kan det finnas pengar nog o ta sig till ett köpcentru och konstatera att det har man inte råd med.

Igår var vi till Persåkers Speedshop, det var skojig för bilnötter som en annan. Här ramlar man in i en butik som påminner ngt om ett förstorat micro, men det enda man ser på hyllorna är jänke delar och åter jänkedelar.. Jobbapatin påminde sig här med på en gång. Inga pengar och köpa något roligt för, så det sög.

Kompisen brände dock 12.000 där och det utan svårighet. Nu e han dock lite halvmesig och tvekar på att stoppa i grejerna innan helgen och powermeet. Jag och vår vän Ronny tycker han e lite feg. ;D