För övrigt en tisdag.

Vad kan man säga om dagen, jag har halvsovit större delen av dagen setat och kollat på felmedelandet “No symbol was created” på en DLL i .NET miljön och svurit lite tyst i mitt huvud om hur korkat .NET är.. Det e nog lätt det dummaste språket uppfunnet.. NGNSIN..

När man sitter med PHP så inser man hur elegant saker o ting kan lösa sig.. Sedan uppfann ngn .NET och alla idioter med ngn form av Microsoft utbildnigen i grund o botten hurrade. Och e inte kapabla att se längre än sin dostolk.

Annars, tja e på dåligt humör idag med. Bättre blir det jue inte när man kommer hem och inser att ens sambo som tjatar om att vi ska träna och äta nyttigt. Äter sämre än en 4åring som matvägrar. Typ luft, knäckemacka och vatten e inte tillräckligt för en hel dag. Hur gärna man än vill.

Annars kan vi rekommendera att se Journeyman, en grymt shysst tvserie om en man som ramlar igenom tiden. Det är dock bara 13 avsnitt och NBC la ner den av ngn anledning.. Väldigt synd om ni frågar mig.