Skitdag deluxe.

Det hela börjar med att man försover sig. Vaknar till av att sambon e uppe o hostar och man tittar upp lite sömndrucket o undrar försynt vad e klockan?!.. Ja se klockan e 7 och jag har 3 mil till jobbet och måste hinna äta frukost o duscha.. tja vad säger man skynda långsamt?! Det funkar jue men usch vad jag hatar o komma försent till någonting öht.

Dagen fortsätter i katastrofens tema. IT ansvarige på jobbet har jue tagit semester och den andra som kan ngt om deras miljö tog till sjappen med till råga på allt så förväntar sig då dom att jag ska hjälpa till.. HUR FAN VORE DET OM MAN LÄMNA UT ALLA UPPGIFTER FÖRST!!!!… Ja där står man med arslet i brevlådan och får gissa lösenord för att t.ex kunna installera en skrivare. Det här e fan ett skämt.

Hur fortsätter det då ja dåligt humör resten av dagen koncentrationsproblem och tillråga på allt dör min SQL server och jag måste installera om helvetet.. nu tycker man jue att koppen snart borde vara full.. nej nej, käkar salladslunch för nu ska man vara nyttig och lyfta.. enda de resultera i dåligt blodsocker och sen va ja sur resten av dagen. Ingen träning idag heller jag åkte o flytta möbler och jag vill helst bara träna som vanligt.

Bilrenoveringen går jue iaf framåt i huvudet. Fixade i en ny stol igår. Ska fixa me den andra imorgon tänkte jag. Beställa lite grejer så fort ja får in lite pengar. Behöver nya lister så ja kan montera de andra dörrarna.

Nej fan over and out.. hata måndagar!