Förvirrade blonda nazi brudar, Öl och Grill gemenskap.

Igår fyllde min vän Christoffer Rosén år. Hur mycket slutade jag räkna när han fyllde 25år. Det var en trevlig tillställning med ett blandat innehåll av studenter, underliga människor och mig själv.

Efter ett misslyckat försök att locka till sig brandkåren och elda upp balkongen så vart min mat färdig och 3 öl in så konstatera jag att,  jag blir väldigt lätt full nu för tiden. Och det e jue trevligt.

Som vanligt i det här umgänget så lockas det till intelektuella utmaningar och i andra fall ingen utmaning alls. Om även ett tillfälle att roa sig över människors arrogans och allmänna dumhet uppstod i en liten 23årig blondin med en höga C röst.

Som spydde galla över lite av varje men specifikt över “Hukle” försedda muslimska kvinnor inom vården. Att sedan hon röstade Sverigedemokraterna och samtidigt inte ens kunde förklara varför, eller vad SD stog för gjorde det hela om än mer roande.

Det hela bjöd inget egentlige intelektuellt motstånd utan mer en stunds förströelse dock. Att förvirra den här typen av människor är inte särskilt svårt och kan lätt göras med att bara vrida runt det dom säger till att hur dom än gör det får dom fel och verkar lite korkade.

Vilket öppnar möjligheterna för om än mer “ridicule”. Det hela va roligast när det avslutades med att jag inte hade “vunnit” diskussionen. Hur man nu vinner en sådan där två parter endast kan komma överens om att dom inte tycker likadant.

Men allt som allt det hela va rätt roande.  =)