Tattarlass, Jänkedelar och Sthlms raggare.

Idag, var jag på en tur till stockholm för att avsluta min senaste dumma bilaffär, den som inkluderade köpandet av en chevelle dragrace bil.

Efter och kommit iväg på morgonen så möttes vi av hällregn, hagel och åskstormar. 2cm vatten på E18 via enköping och massa annat helvete.

Väl framme utanför bålsta där ramla vi in igenom dörrarna till något av det fränaste garage jag och min kompis Daniel sett på länge. 20 gubbar under samma tak, grov stockholms dialekt och en blandning av cruising bilar, muskelmonster och projekt. Sammanhållningen på gubbarna verka va sådär skön som man själv skulle vilja va delaktig i.

Men väl inne i garaget och såg på högen med “reservdelar” han hade ackumulerat hyfsat mycket delar. Och det var nog en underdrift. Vid insamling så hittades:

3 framskärmar
2 bakskärmar
1 glasfiber huv
3 dörrar, varav två med glas.
Fönsterhissar, lampsargar, kromlister + en maaaassa annat.

Allt som allt skulle jag gissa på att det var delar för en närmare 20.000 som låg på golvet utspritt där som “medföljde” bilen. Jag jevligt nöjd lastar där mitt tattarlass i sann zigenaranda och staplar eländet. För att sen rulla iväg långsamt hemåt med min saab och ett släp efter.

Det va roligt som fan, och jag e hyfsat motiverad att börja bygga om chevellen så den blir gatlegal. För nu blir det MYCKET enklare. =)

Dags för grillfest, fira en kompis och dricka en massa öl. Vi återkommer med rapport.