2a seriösa passet.

Jag igen, nu jevlar anamma.. idag har jag haft värk i musklerna som kan få vilken PMS tant som helst därute att tycka dom har det relativt bra. Men fast jag hade så sju satans ont så kände jag mig ändå relativt pigg.. Vilket innebar att nu körde vi ett Pass igen. Och det gick..

Latsdrag: 40kg – 28reps, så denna kan vi lasta på mer på.
Pulldown: 30kg – 12reps, jobba lite på denna.
Viktad rodd: 50kg – 30reps, blir mer vikt här känner jag.
Bänkpress: 70kg – 20reps, kan öka här.
Axelpress: 40kg – 12reps, jobba lite på denna.
Knäböj: 80kg – 18 reps, går o öka o pressa denna lite.
Benpress, framsida lår: 30kg – 18reps, går o pressa denna.
Benpress, baksida lår: 30kg – 12reps, måste pressa denna mer.

Avslutade med 5min spinning i högt tempo som sedan fick sakta ner mer och mer.