1’a träningen.

Ja här e man igen då. Nu tjockare än någonsin och tagit itu med träningen.
Närmsta veckan kommer mest bestå av helkropps belastning i varje pass. Mycket för att vänja kroppen vid att belastas igen.

Så ja, jag har kört så mycket jag orkat dra i “One set to failure” och pressat varje set med 2-3 extra reps bara för att. Första passet känns nu när jag sitter o skriver det här. Skakar som ett asplöv igenom hela kroppen. Och jag har lite lätt huvudvärk av ansträningen. Med andra allting är helt i sin ordning.

Föda då, till en början kommer jag inte ändra min kost mer än att jag adderar en proteinshake innan passet och lite kolhydrater efter passet. Det är som sagt endast för att vänja kroppe än så länge. Och komma över den oundvikliga smärttröskeln av ledstelhet och muskelvärk.

Lite stats: jag är 178cm lång och väger 128kg med cirka 45% fettinlagring. Målet är att tills nästa sommar ha nått en matchvikt på 90kg med 12-15% fettinlagring.